Clubganger vernielt schaamschotten

Algemeen Opmerkelijk 6 reacties 1 min. leestijd

Een bezoeker van de horecagelegenheid Club6001 aan de Oelemarkt heeft zich afgelopen weekend helemaal laten gaan in het toilet. In de ruimte werden een aantal schaamschotten vernield.

De uitbaters van de club reageren teleurgesteld via Facebook: “Evenementen organiseren, een locatie exploiteren voor eenieder die houd van muziek en gezellig samen zijn, dat is de drijvende kracht achter de mensen van Club6001, de positiviteit van de gasten die wij ontvangen zorgt dat we door blijven gaan. Wij hopen dan ook dat de gast die het nodig vond ons interieur te slopen afgelopen zaterdag voortaan elders zijn geluk zoekt.”

De dader is reeds bekend bij de club. Ze benadrukken dat ze geen camerabeelden van hem uit handen geven, maar de betreffende sloper is niet meer welkom. Bezoekers reageren boos en vol onbegrip op de vernieling.

Het moraal van het verhaal, de clubeigenaren willen gewoon dat iedereen een leuke avond beleeft tijdens het uitgaan. Dat kan ook zonder de boel te slopen. Daarbij worden de uitbaters zo onnodig op kosten gejaagd en dat terwijl ze mensen juist een plezier willen doen en de horeca in Weert levendig willen houden.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
6 reacties