Kelpen-Oler – (Foto’s / video) In de nacht van woensdag op donderdag zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op de N280 bij Kelpen-Oler.

Ter hoogte van de Kelperbrug was een Volkswagen UP van de weg geraakt, van het talud gereden en vervolgens in het kanaal terecht gekomen. De bestuurder van de auto was de macht over het stuur verloren. Hoe dit kon gebeuren is vooralsnog onbekend. De twee mannen die in de auto zaten wisten zelfstandig het voertuig te verlaten en de hulpdiensten te waarschuwen.

De ambulancedienst en politie kwamen ter plaatse. Het duo is ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel en de politie heeft hen ter plaatse gehoord. Ze hoefden niet mee naar het ziekenhuis en zijn opgehaald door een bekende.

Rijkswaterstaat is ingeschakeld om het voertuig te bergen.

Video via Youtube

https://youtu.be/Hc1gy7-hey8

13 REACTIES

  1. Heeft waarschijnlijk heel hard op het rempedaal moeten drukken, want het derde (en ook het rechtse en het linkse) remlicht brandt nog steeds, ondanks dat de wagen al volledig ondergedompeld in het water ligt.

  2. Mijn bovenstaande reactie was eigenlijk de vraag die u stelt.
    “Heeft de chauffeur zo hard op het rempedaal moeten duwen dat het pedaal nu nog zo ingedrukt vast zit en de remlichten (zelfs onder water) nu nog branden? “

  3. Bij een vrachtwagen heb ik het zelf meegemaakt dat het rempedaal niet meer omhoog kwam, na een extreme noodrem.
    Bij een vrachtwagen werkt de rem op luchtdruk, dus iets anders dan bij een personenauto.

Comments are closed.