Kapotte dakgoot bij woning

(Fotos) Vrijdagmiddag omstreeks 12.45 uur werd de brandweer opgeroepen voor een onveilige situatie op de Wilhelminasingel.

Bij een woning bleken planken van een dakgoot los te hangen die zorgden voor de onveilige situatie. De OvD-BZ (Bevolkingszorg) werd erbij geroepen om de situatie te bespreken. Uit voorzorg is er besloten om met de ladderwagen van de brandweer de loszittende planken te verwijderen.

De Wilhelminasingel is een korte tijd afgesloten geweest voor het verkeer zodat de loszittende planken snel verwijderd konden worden.

Bij de betreffende woning lopen dagelijks veel passanten voorbij en hierdoor was het niet veilig om de situatie over te laten aan de bewoonster. Er moesten direct maatregelen genomen worden om de onveilige situatie te verhelpen.

[nggallery id=’5881′]