De Kijkshop in Weert heeft zaterdag voor het laatst haar deuren geopend. De winkel is vanaf heden gesloten.

Bijna 40 jaar lang kon de consument terecht bij de Kijkshop in Weert. De winkel staat vooral bekend om haar winkelinrichting waarbij de producten veelal achter glas staan gepresenteerd en waar je vervolgens op een formuliertje de bestelling in de winkel kan doen.

De winkel in Weert is sinds 30 december gesloten en via posters wordt verwezen naar de zaken in Venlo en Eindhoven waar je terecht kan voor o.a. de garantie. Volgens (oud)medewerkers werd het huurcontract door de pandeigenaar niet verlengd waarna door Kijkshop werd besloten om Weert te verlaten.

20 REACTIES

 1. Hard werkend ben je ooit daar binnen geweest dan ? Kijkshop loopt al jaren achter de feiten aan.
  Kijk eens bij coolblue. En teminste wel service ipv klant onvriendelijk personeel. Kwestie van tijd toe eindelijk het doek valt …

  Zal me een zorg zijn wat je van me vindt

 2. Ik ga niet verzanden in een discussie met een zeurkous als jou.
  Dat weer een winkel in Weert moet sluiten mag als een gemis gezien worden, niet als een reden om te mekkeren.
  Feit dat jij een (volgens jou terechte) mening kan vormen bewijst dat je of uit je nek lukt of er vaak gekomen bent.
  Of topic: Dat je een naar mannetje bent is geen mening, dat is een feit

 3. Jou meening dus geen feit . Feit is dat je bullshit praat

  En dat er weer een winkel sluit jammer dan ik bestel de spullen wel online prima zo

 4. Kijkshop was een mooi concept, heb er in mijn leven vaak gekocht.
  Helaas, kijken doen we tegenwoordig op internet, daar kan het concept kijkshop niet van winnen. Maar vindt het toch jammer dat ze gaan, heb er zelfs dit jaar nog gekocht.
  Personeel sterkte met het vinden van een nieuwe job, er is veel vraag naar ervaren goed personeel. Succes en alle goeds voor 2018 en het belangrijkste gezondheid, dat gaat boven werk.

 5. Je ging toch al naar Coolblue, dat zei je in een stuk grootbekkerij wat je rap met de staart tussen de benen verwijderd hebt? Je was zelfs zo blij met de service daar?
  Wie praat hier Stierenontlasting?

 6. Reed vorige week toevallig een stuk de oud papier route, onvoorstelbaar vrijwel bij ieder huis één of meer Cool Blue dozen. Desalniettemin jammer en sterkte voor de mensen.

 7. Jammer dat je tegenwoordig naar roermond of eindhoven moet om te kijken of een stofzuiger of koelkast en andere elektronica wel bevalt. Dus het tastbare raakt in weert wel verloren.

 8. Nu heb je,hik het over stof hik zuigers en/of hik kooele kasten hik. Die niet in kik Wieert te hik zouden zijn te vinden hik’: Oppe Maasport kujje det gewoeen aug in ut egt bekieeke EN aug kaupe! Wieert Allaaf!

 9. Het zei zo… De oorzaken hiervan zijn legio. Feit blijft dat het jammer is en sommigen respectloos hierop reageren.

 10. Erg jammer dat de Kijkshop sluit, heb er regelmatig spulletjes gekocht en dat ik nu naar Venlo of Eindhoven uit moet wijken is geen optie. Weert is weer een fijne winkel armer.

Comments are closed.