Op pad voor oliebollen en Staatsloten

Algemeen Weert 1 reactie 1 min. leestijd

(Foto’s) De Weertenaren zijn vandaag nog druk doende met het inslaan van de laatste benodigdheden voor de jaarwisseling.

Het inkopen van oliebollen en Staatsloten hebben de meeste mensen als doel voor ogen. Het is een komen en gaan bij de oliebollenbakkers, waaronder bij Dauphin op het Bassin die nog altijd profiteert van zijn goede vermeldingen in de AD Oliebollentesten in de voorbije jaren.

En wat als je het nieuwe jaar als miljonair kan beginnen? Een droom van velen. Op oudjaarsdag is het voor veel mensen een traditie om een Staatslot te kopen. Primera op Moesel opende deze zondag speciaal haar deuren om de Staatsloten te verkopen.

Het was bij Primera vanochtend nog even rustig, maar na de middag kwam te toestroom op gang. Hier gaan de Staatsloten bijna net zo snel over de toonbank als dat de oliebollen in een zakje worden gestopt. Primera Wouters is vandaag tot 16.00 uur open, maar als het zo gezellig druk blijft zoals het nu is, blijven ze nog een uurtje extra open.

Bekijk de reportage van L1 bij Primera

https://l1.nl/l1nws-bij-de-primera-in-weert-wil-iedereen-miljonair-worden-134422/

[nggallery id=’5935′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie