Lunchshow in het dialect succes

(Foto’s / video) Veldeke Weert experimenteerde vorig jaar met een ‘lunchshow’ in het dialect. Dat sloeg bijzonder goed aan. Zondag kon iedereen iedereen weer drievoudig mee proeven: aan dialect, aan mooie muziek en aan lekkere warme hapjes.

Het thema ‘Preuve mét Veldeke’ werd zondagochtend met luchtig programma gepresenteerd in De SooS. Zelfs de Graaf van Horne maakte zijn opwachting. Voor de muzikale invulling zorgden: Mark en Wilhelmien Fonteijn, Esther Snijders uit Stramproy, Ruud en Michiel, Monique Knapen en Jean Stassen met Maarten Lamerichs uit Ospel. Tussen de muzikale gerechten door werden luxe hartige hapjes geserveerd.

Ook deze editie was een drukbezochte editie. Bekijk een sfeerimpressie en een tweetal fragmentjes in de video.

Video via Youtube

https://youtu.be/poQqjivRh6s

[nggallery id=’5858′]