Auto belandt in sloot Budel-Dorplein

Budel-Dorplein – (Foto’s) De hulpdiensten zijn zondag omstreeks 12.30 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Fabrieksstraat in Budel-Dorplein.

Op de Fabrieksstraat was een bejaarde vrouw met haar auto van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot tot stilstand gekomen. De toegesnelde brandweerlieden wisten de vrouw via de achterzijde van haar auto te bevrijden. Ze is vervolgens met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Vermoedelijk heeft de gladheid een rol gespeeld bij het ongeval, maar mogelijk is de vrouw tijdens het rijden onwel geworden. De beschadigde auto is afgesleept door een berger.

Meer ongevallen

De hulpdiensten hebben het vandaag druk met de ongevallen ten gevolgde van de gladheid. Op diverse locaties in de regio van Cranendonck en Weert hebben er ongevallen plaatsgevonden. Alleen al op de snelweg A2 tussen Kelpen-Oler en Eindhoven hebben er tot nu toe 8 ongevallen plaatsgevonden. In de meeste gevallen was er sprake van blikschade. Bij één ongeval, omstreeks 12.00 uur bij de afrit Budel, moest een ambulance ter plaatse komen.