Op zaterdag 13 januari wordt het best bewaarde geheim van Weert onthuld. Na afloop van de Gala Boonte Aovendj wordt de Rogstaekers Stadspreens 2018 uitgeroepen. De voorstelling wordt vanaf 18:30 uur voorafgegaan door een feestelijke voorontvangst. De Rogstaekers verwelkomen jou graag met een hapje en een drankje in de foyer van het Munttheater en gezamenlijk met alle aanwezigen wordt een toast uitgebracht op het nieuwe carnavalsseizoen.

VV de Rogstaekers presenteert voor de 79ste keer een splinternieuw programma vol sketches, vlotte humor, spitsvondige teksten, muziek en dans. Bezoekers kunnen zich weer laten onderdompelen in een warm bad vol humoristische en hilarische situaties tijdens deze avondvullende voorstelling van Wieërter bodem. Na afloop vindt tot in de kleine uurtjes de ‘Nacht van de nowwe Preens’ plaats, waarbij iedereen de gelegenheid heeft om de kersverse prins te feliciteren.

Start het nieuwe carnavalsseizoen in stijl en mis deze bijzondere avond niet! Kaarten kosten € 39,50 per stuk (inclusief hapjes en drankjes tijdens voor de voorontvangst en de pauze) en zijn verkrijgbaar aan de theaterkassa of via de website van het Munttheater. Kijk voor meer informatie op www.vvderogstaekers.nl.

2 REACTIES

  1. In het bovenstaand artiekel wordt door de Rogsteakers gesuggereerd , dat er nog kaarten voor de gala-avond te koop zijn…!
    Dat is een lachertje,,,!!! Want de “Rogsteakerskliek” bepaalt wie er naar de gala-avond mag komen……”unne gewoêne Wieërter mins of vroûw kan gein kaartje koûpe”
    En verder…..zitten er een groot aantal minse bij de gala-avond die geen Rogsteaker zijn…!! WIeërt ALAAF…!!

Comments are closed.