De eerste week van 2018 landt een gloednieuw en feestelijk evenement in Weert. Op woensdag 3, donderdag 4 en vrijdag 5 januari presenteert Weerter Boulevard de eerste editie van indoor luchtkussenfestival Bouncing Boulevard!

Weerter Boulevard, de bedrijvenvereniging Roermondseweg e.o., pakt uit met een kleurrijk evenement voor de hele familie. Aan de parkeerplaats van Gamma aan de Roermondseweg wordt een bijzonder luchtkussenfestival gepresenteerd. Luchtkussens in alle vormen en maten worden op de binnenlocatie opgebouwd en vormen samen een feestelijk geheel. Een ideaal uitje om een bezoek aan lokale winkels voor de hele familie leuk te maken!

Tijdens Bouncing Boulevard zetten de ondernemers van het winkelgebied hun beste beentje voor en worden diverse (lokale) producten gepresenteerd. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Ambiance Events en Bas Attractieverhuur, beide Weerter ondernemingen met specialisme in publieksevenementen.

Het festival vindt plaats in de tweede week van de kerstvakantie, op woensdag 3, donderdag 4 en vrijdag 5 januari, dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur. Entreekaartjes zijn terplekke verkrijgbaar voor het bescheiden bedrag van 2 euro. Meer informatie over het nieuwe evenement is te vinden op www.bouncingboulevard.nl.

1 REACTIE

  1. Leuk initiatief! Alleen… ik wil graag langskomen maar ik en het merendeel moet weer werken na de kerst…dus niet heel handig in mijn ogen. Ook nog eens tijdens kantooruren?. Waarom ook niet op zaterdag en zondag want dan kom ik wel. Dat is logischer of heeft de Gamma geen bezoekers op die dagen en weekend wel? Ik ieder geval, winkelen hoeft niet want ik heb net mijn kerstverlichting, led lampen, gereedschap, autoshampoo en winterbanden online besteld voor de helft?

Comments are closed.