Nederweert – (Foto’s / video) De hulpdiensten zijn zaterdag omstreeks 15.30 uur gealarmeerd voor een incident in de Florastraat in Nederweert.

In een woning was een man compleet door het lint gegaan. Hij had hierbij goederen via de achterzijde van de woning naar buiten gegooid. Buurtbewoners maakten zich ongerust en waarschuwden de politie.

De verwarde man wilde zijn woning niet verlaten en daarop volgend besloot de politie om met een hond naar binnen te gaan. De straat werd hiervoor tijdelijk afgesloten. Vervolgens ging de politie de woning binnen waarbij de voordeur werd geforceerd met een ram. Daarna kon de man met hulp van de politiehond worden aangehouden.

De man was lichtgewond geraakt en is vervolgens met politiebegeleiding overgebracht naar het ziekenhuis. Na behandeling in het ziekenhuis zal de politie zich verder ontfermen over de man zodat hij de juiste hulp krijgt.

Hulpdiensten eerder op de stoep

Op 10 december j.l. stond de brandweer op de stoep van het betreffende gebouw. Toen werd er een ‘hinderlijke’ lucht waargenomen. Er werd echter geen gevaarlijke situatie waargenomen.

Video aankomst politie

https://youtu.be/7qITgGmaohg

9 REACTIES

 1. Rutte 3 kan trots zijn op het bijna onmogelijk maken van psychiatrische zorg.
  Het is een ramp voor de betrokkene zijn familie de buurt en het blauwe korps.
  Als de crisis escaleert komt er pas hulp blauwe hulp, dus niet toereikend.
  Rutte trots op zijn regering en land waar de zorg en de ggz is afgebroken, nee daar kun je niet trots op zijn.
  Rutte 3 kijk eens hoeveel geld we overhouden en ons begrotingstekort terugloopt, ondertussen pleegden nog nooit zoveel mensen in 1 jaar zelfmoord en neemt het aantal excessen in woonwijken schrikbarende vormen aan, deze wordt afgewenteld op het blauwe korps en de patiënt blijft vaak verstoken van hulp en kiest steeds vaker de laatste weg, we zitten dit jaar al boven de 1850 zelfdodingen 5 per dag, chapeau Rutte 3.

 2. Helemaal eens. Eén van de vele beleidsgebieden, waar deskundigen hebben gewaarschuwd. Desondanks gewoon doorgaan. Wat zich momenteel voltrekt: zelfdodingen, ‘verwarde’ mensen wordt min of meer geaccepteerd. Net zoals voedselbanken en creperende bejaarden etc etc. Wat is dit land toch achteruitgegaan. Maar dit mag je niet zeggen.

 3. Laat ik voorop stellen dat ik het helemaal met u reactie eens ben.
  Maar schijnbaar zijn de stemmers het met het beleid van Rutte eens, anders was er nu geen Rutte 3 geweest.

 4. Wat die peiling betreft : Dit soort dingen hoeven jullie echt niet groots met beelden , huis en huisnummers te laten zien . Wat mij betreft . Dat lijkt me niet prettig voor die persoon en ook niet voor zijn familie/vrienden. Toch een stuk privacy . Enne reacties mogen jullie inderdaad bij zulke berichten ook uitschakelen dat zogenaamd grappig : Hey , Tjieu was jij weer bezig blabla .. is zwaar irritant en respectloos. ( nee, ik ken deze persoon niet verder )

 5. Klopt Wikuso en Rooyer-Pierke.
  Maar Rutte 3 heeft de beschikking over de gelden die Rutte 1 en 2
  door de bezuinigingen daarop hebben overgehouden.
  Rutte 3 had kunnen repareren wat ze in de zorg inmiddels mondjesmaat aan het doen zijn. Maar Rutte 3 houdt de bezuinigingen op de GGZ in stand.

 6. Ik mis helaas bij vrijwel alle partijen ambities die te maken hebben met de kwaliteit van leven voor ALLE Nederlanders. Zoals: we willen af van de voedselbanken, niemand meer dakloos, betaalbare zorg voor iedereen etc etc.

 7. Helaas heeft u helemaal gelijk.
  De laatste regeringen van VVD en CDA (Rutte en Balkenende) zitten en zaten er ook niet voor ALLE Nederlanders.

 8. Je stemt op het programma van een partij, maar na een formatie met 4 partijen blijft er van partijprogramma’s weinig meer over.

Comments are closed.