Politie waarschuwt voor dierengif

112 10 reacties 1 min. leestijd

In Weert zijn honden vergiftigd vermoedelijk door middel van rattengif, dat meldt de politie Weert donderdagmiddag.

De vergiftiging heeft plaatsgevonden in de omgeving van de Tobbersdijk in de wijk Boshoven. De politie wil mensen waarschuwen om alert te zijn tijdens het uitlaten van uw hond. Zorg ervoor dat jouw hond niets op eet tijdens het wandelen.

Treft je in jouw wijk tijdens het wandelen of in jouw tuin dingen aan waar mogelijk gif in kan zitten (denk dan bijvoorbeeld aan een vleesbolletje, zie foto) is het verzoek hiervan meteen melding te maken bij de Dierenpolitie!

Ben je getuige of heb je informatie? Neem dan contact op met de politie Weert via 0900 8844 of meld het anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800 7000. Heb je meer informatie over de vergiftiging aan de Tobbersdijk? Dan kun je verwijzen naar registratienummer: 2017194937

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
10 reacties