Foto via: https://www.facebook.com/politieweert/

In Weert zijn honden vergiftigd vermoedelijk door middel van rattengif, dat meldt de politie Weert donderdagmiddag.

De vergiftiging heeft plaatsgevonden in de omgeving van de Tobbersdijk in de wijk Boshoven. De politie wil mensen waarschuwen om alert te zijn tijdens het uitlaten van uw hond. Zorg ervoor dat jouw hond niets op eet tijdens het wandelen.

Treft je in jouw wijk tijdens het wandelen of in jouw tuin dingen aan waar mogelijk gif in kan zitten (denk dan bijvoorbeeld aan een vleesbolletje, zie foto) is het verzoek hiervan meteen melding te maken bij de Dierenpolitie!

Ben je getuige of heb je informatie? Neem dan contact op met de politie Weert via 0900 8844 of meld het anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800 7000. Heb je meer informatie over de vergiftiging aan de Tobbersdijk? Dan kun je verwijzen naar registratienummer: 2017194937

10 REACTIES

  1. Wat een vuile vieze gore Figuren die dit flikken, als ze deze figuren pakken wil ik ze wel even laten weten wat dieren leed is!!!!!!

  2. En “vind ik leuk” dat de politie waarschuwt, mag dat wel ?
    Niet dat ik ergens op klik wat Henk niet leuk vind 🙂

Comments are closed.