Stichting Sint Nicolaas dankbaar

Algemeen Economie Weert Reageer 2 min. leestijd

In aanloop naar pakjesavond keek het bestuur van de Stichting Sint Nicolaas toch al even terug op de Intocht en de voorbereidende organisatorische werkzaamheden.

De intocht was opvallend druk bezocht, veel kinderen stonden met hun ouders en opa’s en oma’s aan de Werthaboulevard te zwaaien bij aankomst van Sinterklaas. Ondanks een enkele druppel regen was ook de route naar Het Huis van Nicolaas druk bevolkt. De finale op de Markt was spetterend!

Het bericht dat het steeds ingewikkelder werd om een intocht van deze omvang in Weert te organiseren is door de lezers van WeertDeGekste goed opgepakt. Zo had Crest Suikerwaren aangeboden om 100 kilo snoepgoed te sponsoren. Alf Janssen van de Ronde Tafel Weert deed er een schep bovenop door namens zijn Serviceclub garant te staan voor de overige gewenste 200 kilo.

Ook waren er kleinere initiatieven te zien, Paul Wanten van Rousseau Chocolade op de Beekstraat verblijdde de organisatie met een financiële donatie.

De Stichting Sint Nicolaas Weert is enorm dankbaar voor deze initiatieven en hopen dat deze zich in de toekomst voortzetten. Zo blijft de intocht voor Weert gewaarborgd. De stichting wenst iedereen een heel fijn Sinterklaasfeest toe!

Wil jij ook een bijdrage leveren aan de continuïteit van het sinterklaasfeest in Weert of wil je Sint en Piet aan huis reserveren? www.sintnicolaasweert.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie