(Foto’s) Zondag vond in Stramproy het traditionele ‘verhalen bij het haardvuur’ plaats. Ondanks het koude en gure weer buiten kwamen tientallen mensen naar De Zaal om te luisteren naar de verhalen die de sprekers aan het voetlicht brachten.

Ook dit jaar was de Stichting Culturele Werkgroep Stramproy er in geslaagd om een gevarieerd aanbod van sprekers en onderwerpen samen te stellen. Frans Beckers, Riek Klaessen, Leo Janissen, Els Maes, Linda Egging en Ton Donders namen bij een heus haardvuur in het spreekgestoelte plaats.

Terwijl de aanwezigen genoten van de gezelligheid, koffie en kerstbrood werden diverse verhalen verteld. Humor, human interest en verhalen met onderwerpen waarvan men geen weet van had. Het kwam allemaal voorbij. Het was wederom een geslaagde avond. Bekijk een sfeerimpressie.