Vrachtwagen in de problemen

Maarheeze – (Foto’s) De een vrachtwagen is dinsdagochtend in de problemen geraakt nadat de chauffeur een noodstop moest maken op de snelweg A2 bij Maarheeze.

De vrachtwagen was onderweg richting Eindhoven toen de chauffeur bij Maarheeze plotseling moest remmen. De vrachtwagen remde zo hard dat de lading, een aantal metalen rollen, ging schuiven. Het gevolg was dat de lading doorschoof tegen de cabine aan. Niemand raakte gewond.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse om de metalen rollen terug de opleggen in te trekken. Voor de bergingswerkzaamheden moest de snelweg A2 tijdelijk dicht. Er is een rijstrook open voor het verkeer. Door het ongeval is er een lange file ontstaan tot aan Nederweert. De vertraging voor de weggebruikers is opgelopen tot 1 uur extra reistijd.