Conciërge-pot voor Hospice

(Foto’s) Elk jaar wordt vanuit Het College in Weert een donatie gedaan aan een goed doel die voortkomt uit kleine bijdrages aan de conciërge. Deze bijdrages worden in een pot gedaan om vervolgens te schenken aan het goed doel.

De conciërge ontvangt deze bijdrages voor het uitvoeren van klusjes. Denk hierbij aan het plakken van een band, de ketting terug op de fiets leggen of een kluisje openen als een leerling de sleutel is verloren. Dit jaar werd het Franciscus Hospice uitgekozen als goed doel. Maandagmiddag gingen de leerlingen samen met conciërge John naar het Hospice om de cheque van 115 euro persoonlijk te overhandigen.

De vrijwilligers van het Franciscus Hospice namen de cheque met veel enthousiasme in ontvangst. Conciërge John heeft persoonlijk ervaren dat een donatie bij het Hospice altijd goed terecht komt en was net als de leerlingen blij een bijdrage te kunnen doen door middel van dit initiatief.