Nederweert – De politie heeft vandaag een 17-jarige inwoner van Weert aangehouden die wordt verdacht van het plegen van een gewapende overval.

Overval

De politie verdenkt de jongeman ervan dat hij op 17 november samen met een andere persoon een frituur in Nederweert wilde overvallen. Omstreeks 21:00 uur kwamen de twee met bivakmutsen op en gewapend met een mes en een vuurwapen de frituur binnen en eisten geld. Toen de aanwezige eigenaar tegen hen zei dat alles wat ze deden met een beveiligingscamera werd opgenomen, gingen ze er zonder buit weer vandoor. Een uitgebreide zoektocht in de buurt, waarbij een speurhond werd ingezet, leverde die avond geen resultaat op.

Onderzoek

Het onderzoek naar de tweede verdachte is nog in volle gang.

9 REACTIES

 1. Waarschijnlijk een heel rustige reactie van de eigenaar, prima! Gelukkig het werk van beginnend amateurs waardoor erger is uitgebleven.

  Misschien de “eerste klus” en dus juist nu de wettelijk zwaarste sancties opleggen

 2. Ik beschouw jouw reactie als een serieuze vraag.

  1.Waarschijnlijk/misschien: Geeft normaal gesproken aan dat je daar op moment van schrijven geen bewijs/info voor hebt.

  2.Gelukkig: Harde, door de wol geverfde overvallers hebben nu eenmaal een andere “aanpak”

  3.Sancties : Ben geen jurist, dus gebruik voor het gemak het woord zwaarste.

  4.Knallen: Opsporen, inrekenen, bewijs rondmaken en veroordelen zoals in punt 3 aangegeven.

  Duidelijk?

 3. Jouw 1e zin en laatste zin geeft toch wel een grote vorm arrogantie aan. Voor al het overige is je commentaar gebaseerd op drijfzand, korreltjes zout, een camouflage van onkunde, eigenwaarde en wegkruipen achter veel woorden zonder inhoud. Ik wil je hier toch mee feliciteren want weinigen kunnen dit evenaren. Waarschijnlijk,Misschien Gelukkig dan toch maar!?

 4. Een reactie met wel/niet duidelijk was wel voldoende geweest hoor. Maargoed, als het duidelijk was geweest had je de helft van jouw reactie achterwege kunnen laten.

  Verder is jouw eigen reactie nogal belerend en…arrogant.

  Heb jij mbt het item belangen/raakvlakken?

  In elk geval hartelijk dank voor jouw welgemeend compliment beste Karpet.

 5. Nee totaal niet Karpet!

  Het is nooit mijn bedoeling geweest om hier arrogant te wezen, zo zit ik niet in elkaar…Het is jammer dat jij naar aanleiding van een in mijn ogen onschuldige reactie op een voorval op deze wijze over mij oordeelt.

  Heb aangegeven dat ik de ins-outs niet ken, vandaar bewoording in misschien/waarschijnlijk enz. Arrogant, nee. camouflage van onkunde, eigenwaarde en wegkruipen achter veel woorden
  zonder inhoud, nee. Gebrek aan feitelijke info, ja.

  Ps. Jouw style van reageren doet mij aan Teejoo denken maar daar zal ik wel naast zitten :-]

Comments are closed.