Concert Giocoso druk bezocht

Plaats een reactie

(Foto’s) Zondag vond in het Franciscus Huis in Weert een concert plaats van Giocoso. Het gratis concert, dat mogelijk werd gemaakt door de gemeente Weert, werd druk bezocht.

Het Weerter koor Giocoso heeft een fantastisch jaar achter de rug. Daarin won het koor uit Weert onder andere vier gouden medailles op de European Choir Games én werd uitgeroepen tot ‘Beste koor van Limburg’. Om dit te vieren werden de belangstellenden getrakteerd op dit concert.

De gemeente vond het van belang dat alle Weertenaren laagdrempelig de kans moesten krijgen kennis te maken met klassieke koormuziek. Vandaar dit eenmalige concert. Het was meteen een mooie kans om samen met het koor terug te blikken op de afgelopen succesvolle jaren. Dit jaar was er extra reden voor een feestje. Giocoso bestaat namelijk 15 jaar. Het werd daarom een feestelijk concert met (lichte) klassieke stukken.

Bekijk een sfeerimpressie (bijdrage van Theo Van de Winkel).
[nggallery id=’6021′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie