Hanneke jeugdprinses Moêzevângers

(Foto’s) Met grote trots presenteerde V.V. de Moêzevângers hun jeugdprinses Hanneke (I) van den Hurck.

Hanneke is 12 jaar en dochter van Elianne Moonen en Nuel van den Hurck. Met deze ouders zit het feest vieren haar in het bloed dat kan niet anders. Daarnaast heeft zij nog twee grote broers namelijk Tom en Sam van Nieuwenhoven.

Ze gaat naar school op IKC Laar en is een enorm bezige bij. Ze houdt van winkelen, zingen, trommelen, trampoline springen en turnen. Daarnaast is ze lid van Schutterij Sint Sebastianus Laar en van de Young streetsingers. Deze vastelaovendj wordt hanneke bijgestaan door de jeugdvorst en adjudanten. De adjudanten van 2018 zijn Loek Coolen, Julia Gabarczyk en Finn Smolenaers.

De orde van Prinses Hanneke I is: springendj trómmelke.

Ze zal de jeugd van Laar voorop gaan met haar devies: Sprîngtj, lînks op – rechts op Vae zette hieël Laor op ziene kop!