Sander Bus prins Brökwagters

Op zaterdagavond 6 januari 2018 is in het “Brökwagters Peliês” Sander Bus uitgeroepen als Brökwagters Preens 2018 en zal de vastelaovundj op Bosseve voorgaan als Preens Sander I.

Sander is 30 jaar jong en woont samen met zijn vriendin Chantal Goijens aan de Nieuwenhove 21. In het dagelijks leven organiseert Sander evenementen voor zijn eigen bedrijf Ambiance Events. Daarnaast is hij ook nog te vinden in Toverland als parkmedewerker en werkt hij ook nog bij Events en Entertainment.

Sander is al een bekende binnen de vastelaovundj op Bosseve, Sander vormt samen met een paar kameraden VV de Vrijbuiters die al jaren meedoen met de optocht. En ook werd Sander in 2016 al gevraagd als boerenbruidegom.

Sander is een levensgenieter en drinkt graag een potje bier met zijn vrienden en met vastelaovuntj komt dit allemaal samen, hij heeft zijn orde ingesteld in de “orde van de Vastelaovuntjbus”

Sander wordt geassisteerd door zijn adjudanten Joeri Loijen, Tessa van der Putten en Roel Smeets en zijn vriendin Ilona Souts.

Preens Sander I zal de vastelaovundj van de Brökwagters voorgaan onder zijn devies:
“Dit és oeës kâns, 5×11 vol Ambiance!”