Koopzondag in carnavalssferen

De eerste Weerter koopzondag van het jaar vindt plaats op zondag 28 januari. Steevast is aan de koopzondagen in Weert een thema gekoppeld, en deze maand staat het shoppen natuurlijk in het teken van het carnavalsfeest.

Tijdens het winkelen worden bezoekers van sfeervolle muziekklanken voorzien door Hermeni-j de Kompeni-j en Kepel Um Te Bäöke, beide lokale muziekgezelschappen die exact weten hoe ze het carnavalsfeest op straat op gang helpen. De straten en pleinen zijn verder versierd met feestelijke Rogstaekers-vaantjes. De koopzondag biedt twee weken voor carnaval perfect de gelegenheid om nog een leuke (carnavals)outfit te vinden.

Laatste zondag van de maand

Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag in Weert, waarbij winkeliers de deuren openen van 13:00 tot 17:00 uur. Tijdens de koopzondag kunnen bezoekers gratis parkeren in de stad, met uitzondering van parkeerlocaties met een slagboom. De thema’s van de komende koopzondagen zijn te vinden op de website van Centrummanagement, www.cmweert.nl.