Bonte avonden Vêrkusköp

Op donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 januari vinden de Bonte Avonden van V.V. de Vêrkusköp plaats.

Op zondag 21 januari volgt, als kers op de taart, de inmiddels befaamde Wichter Boonte Middig. De traditionele Bonte Avonden van VV de Vêrkusköp op Weert Zuid staan al jaren garant voor een avond plezier. De avonden worden geheel verzorgt door eigen artiesten en tal van vrijwilligers.

Na afloop gaan de stoelen aan de kant en is er gelegenheid om samen met de artiesten de avond op een spetterende wijze af te sluiten. Kortom reden genoeg om ook dit jaar weer aanwezig te zijn tijdens deze 4 dagen vol amusement.

De bonte avond op donderdag begint om 19.30uur (entree €5,-), op vrijdag en zaterdag start de bonte avond om 20.00uur (entree €9,-) en de wichter boonte middig begint op zondag om 13.30 uur (entree €2,50). Er zijn nog enkele kaartjes verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen (JUMBO, Oranjeplein 225, Albert Heijn, Dries 10 en Primera Wouters, Oranjeplein 231).

Gratis voor mantelzorgers

Mantelzorgers hebben in ons huidige samenleving een onmisbare plaats! Hoe zwaar het werk ook is, mantelzorgers zetten zich voor de volle 100% in, en daar hoort natuurlijk ook wel eens beloning bij. V.V. de Vêrkusköp heeft samen met de Bonte Avond commissie de koppen bij elkaar gestoken en hebben in samenwerking met Punt Welzijn een manier gevonden om mantelzorgers in het zonnetje te zetten.

Punt Welzijn heeft hier afgelopen dinsdag al een email over verstuurd. Via deze weg willen wij aan mantelzorgers, die de mail niet hebben gelezen/ontvangen, dit bericht ook delen.
Graag willen wij alle mantelzorger in weert en directe omstreken de mogelijkheid bieden om onze bonte avond te bezoeken en een avond ouderwets te genieten. Hiervoor stellen wij graag per mantelzorger 1 gratis bonte avond kaartje voor donderdag 18 januari (Onze eerste van 3 avonden Bonte avond) ter beschikking. Let op: deze kaarten zijn uitsluitend bestemd voor eigen gebruik. Extra benodigde kaartjes kunnen vanzelfsprekend bijgekocht worden.

Deze Bonte Avond vindt plaats op donderdagavond 18 januari. Aanvang 19.30u. Extra benodigde kaarten kosten €5,-. De Vêrkusköp hopen dat ze hen een leuke avond kunnen en mogen bezorgen. Indien je geïnteresseerd bent kun je vóór dinsdag 16 januari een mailtje sturen naar [email protected] Vermes.v.p. “Bonte avond kaarten mantelzorgers” in het onderwerp.

Voor meer informatie zie ook www.verkuskop.nl