Ongeval na verkeersruzie op N280

112 Leudal Regio 6 reacties 1 min. leestijd

Kelpen-Oler – (Foto’s) Vrijdagmiddag heeft op de Rijksweg Zuid (N280) een verkeersongeval plaatsgevonden na een verkeersruzie. Een bestelauto en personenauto kwamen met elkaar in botsing.

De ruzie zou zijn ontstaan bij het kruispunt met verkeerslichten ter hoogte van de Molshoof. De bestuurder van de bestelauto had zijn medeweggebruiker laten blijken dat hij niet moest bellen achter het stuur. Dat werd door de bestuurder in de personenauto niet op prijs gesteld.

In de laatste meters voor het ongeval volgden inhaalmanoeuvres waarbij over het fietspad werd gereden. Het resulteerde vervolgens in een botsing tussen de twee betrokken voertuigen en ook een lantaarnpaal moest het ontgelden. Bij het ongeval raakte wonder boven wonder niemand gewond.

De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld en de verklaringen van de bestuurders opgenomen. De auto’s zijn afgesleept door een berger. De beschadigde lantaarnpaal wordt deze middag nog verwijderd omdat deze voor een gevaarlijke situatie zorgt.

[nggallery id=’5992′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
6 reacties