Jeugdprinsenpaar Zweeloeëre

Op zondag 14 januari j.l zijn in een bomvolle zaal, Ruben Slots en Dana Swagten uitgeroepen totcjeugdprinsenpaar 2018 van V.V. De Zweeloeëre op Leuken. Tevens werden er enkele nieuwe leden van de jeugdraad van 11 geïnstalleerd.

Jeugdprins Ruben 1e is 12 jaar en een zoon van Berto en Marleen. hij heeft nog 2 grote broers Aaron en Thijs ook heeft hij een grote zus Lisa en een hondje Macy. Samen wonen ze op de Molendijk. Hij zit in groep 8a op IKC Leuken in de klas van meester Wim en Juffrouw Linda. Na school zet hij het liefste meteen de Play station aan of pakt hij zijn tablet. Bij goed weer speelt hij ook graag buiten met zijn skateboard of crossfiets. Daarnaast hockeyt hij bij HV Weert, ook traint hij één keer per week bij Krav Maga.

Jeugdprinses Dana is 12 jaar en de jongste dochter van Mat en Margit. zij heeft nog een oudere zus Zoë en een hondje Luna. Samen wonen zij op de Schuttebeemd. Zij zit net als haar prins op IKC Leuken maar dan in groep 8B bij meester Bas en juffrouw Suzan. Haar hobby’s zijn voetballen bij DESM op de Moesdijk en gamen met vrienden waar ook haar prins Ruben bij hoort.

Samen hebben zij de orde in gesteld van “Ut gamendj Bélke” en gaan ze ons voor onder hun devies “Noow gein kiepershaose, hockeystick of Playstation veer, Vae gaon vuuërop inne vanstelaovundj sfeer!”.