Spaar voor ‘avondjes uit’ bij Jumbo

Foto: Jumbo Moesel

Klanten van Jumbo Heerschap winkels in de omgeving van Weert, Nederweert en Heythuysen kunnen de komende tijd met korting naar een restaurant. Op woensdag 10 januari start bij Jumbo Heerschap de Avondjes Uit actie, waarmee klanten kunnen sparen voor korting bij restaurants in de buurt. Daarbij hebben zij keuze uit verschillende restaurants, bijvoorbeeld een knus pannenkoekenhuis of een heerlijk luxe restaurant.

Vanaf woensdag 10 januari krijgen klanten bij de deelnemende Jumbo Heerschap winkels bij besteding van iedere 10 euro een kortingsmunt van 2,50 euro. Daarmee kunnen zij sparen voor korting bij één van de deelnemende restaurants.

Zo kan worden gespaard voor korting op een diner bij restaurant Bi-j Siem in Nederweert maar ook voor een gezellige etentje bij Cafe-Restaurant de Toerist in Weert kunnen de kortingsvouchers worden ingezet. Via de website www.jumbo.com/avondjesuit verzilveren kunnen klanten de kortingsvouchers inwisselen voor korting bij één van de deelnemende restaurants. Indien gewenst kunnen klanten direct online een reservering plaatsen.

Sparen kan tot en met dinsdag 13 maart 2018. Klanten hebben vervolgens tot en met 31 augustus 2018 de tijd om te genieten van een heerlijk diner bij een restaurant in de buurt.

De aangemelde restaurants tot en met vandaag zijn:
– Restaurant de Toerist Weert
– Restaurant de Liefhebber Weert
– Restaurant Twee Weert
– Restaurant Perron 9 Weert
– Landhotel Bosrijk Roermond
– Hotel-Restaurant La Ville Blanche Thorn
– Restaurant bi-j Siem Nederweert
– PannenkoekhuisHans en Grietje Geldrop
– Tapas Restaurant Hoove de Vriendschap Beringe
– Bar-Bistro DuCo Deurne
– Restaurant Antiek Helden
– Herberg Brasserie de Bongerd Beesel
– Restaurant HerbergStadt Stevenswaert Stevensweert
– Brasserie Maasduinen Belfeld

Kijk voor alle deelnemende winkels, restaurants en actievoorwaarden op www.jumbo.com/avondjesuit.