Gastheer van De Groote Peel

Plaats een reactie
Foto via: IVN Natuureducatie

IVN en Nationaal Park De Groote Peel verzorgen in het voorjaar van 2018 de cursus ‘IVN Gastheer van Nationaal Park De Groote Peel’.

Deze cursus is geschikt voor organisaties die (potentiële) bezoekers van het Nationaal Park ontvangen, zoals verblijfs- en dagrecreatieondernemingen, agrarische bedrijven met een boerderijwinkel, minicamping of kaasmakerij en horeca. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat natuur een steeds belangrijkere rol speelt bij het kiezen van een vakantiebestemming. De Peel is rijk aan natuur en cultuurhistorie, waar ondernemers in dit gebied de vruchten van kunnen plukken.

Inhoud cursus

Tijdens vier bijeenkomsten krijgen deelnemers informatie over de bijzondere waarden van het Nationaal Park, gericht op (agrarisch-) natuurgerichte en duurzame recreatie. Met deze informatie zijn ondernemers bijvoorbeeld in staat gasten te vertellen over de ontstaanswijze van het gebied, het cultureel erfgoed en te wijzen op de bijzondere plekjes. Een extra service, wat het verblijf én het gebied aantrekkelijker maakt. Daarnaast is er de kans om samen met andere deelnemers een netwerk op te bouwen en met de andere deelnemers bredere arrangementen aan te bieden.

De bijeenkomsten vinden plaats op dinsdag- of woensdagmiddag, namelijk 27 februari, 13 maart, 28 maart en 10 april. De locaties van de cursus worden verspreid over het gebied. Meerdere organisaties, waaronder LLTB, Recron en Horeca Nederland worden betrokken bij de opzet en de uitvoering van de cursus.

Meer informatie of aanmelden

Meer informatie over de cursus en een aanmeldformulier zijn te vinden op www.ivn.nl/gastheer-peel. Ondernemers die vragen hebben, kunnen contact opnemen met Cindy Nordhausen van IVN Limburg. E-mail: [email protected] of bel 0475 38 64 60.

Uitnodiging

Bekijk de uitnodiging met meer info: http://iwdg.nl/2EqtNdP.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie