Extra evenement Brökwagters

V.V. de Brökwagters, de carnavalsvereniging van Boshoven, heeft een extra evenement aan de agenda van het carnavalsseizoen toegevoegd. Naar idee van Prins Sander I wordt iedereen die naar de Boôrebroêleft op 3 februari gaat van harte uitgenodigd om van tevoren samen te eten.

Prins Sander I werd op zaterdag 6 januari uitgeroepen als prins van de 5×11 jubilerende VV de Brökwagters. In het dagelijks leven is hij evenementenorganisator van beroep, wat hem motiveerde iets extra’s te willen toevoegen aan de evenementenkalender van dit carnavalsseizoen. Geheel in lijn van zijn streven het carnavalsfeest echt een feest van ‘samen vieren’ te laten zijn wordt nu een gezamenlijk eten voorafgaand de boerenbruiloft georganiseerd.

In de wintertuin van zaal Don Bosco, het Brökwagterspeliês, wordt op 3 februari om 18:00 uur een passend ‘boremoos’-buffet geserveerd. Voor €5,50 per persoon is iedereen van harte welkom te genieten van huisgemaakte boerenkool met worst. Voor de kinderen is er, tegen een gereduceerd tarief van €3,50, frietjes met een snack beschikbaar. Vanwege de voorbereidingen is het vooraf kopen van een kaartje noodzakelijk. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de muntenkassa van Don Bosco, tijdens alle carnavalsevenementen in de zaal.

Aansluitend het eten begint om 19:30 uur de Boôrebroêleft in café Aod Bosseve, waar na de bekendmaking van het boerengezelschap van dit jaar het in de onecht trouwen zal plaatsvinden in de zaal van Don Bosco.

Meer informatie over de Brökwagters en alle activiteiten is te vinden op www.brokwagters.nl.