Jeugdboerenbruidspaar Vêrkusköp

Algemeen Vastelaovendj Weert Reageer 2 min. leestijd

In een bomvol Buurthuis Moesel zijn tijdens het jeugdboerenbal van V.V. de Vêrkusköp de nieuwe jeugdboor Ference en jeugdboorin Yana bekend gemaakt.

Daarom stellen wij met gepaste trots Jeugdboor Ference en Jeugdboorin Yana aan jullie voor:

Jeugdboor Ference Göertz

Ference is 8 jaar en zit in team 3b van Obs de Graswinkel. Zijn hobby’s zijn Tennissen bij TC Weert en ravotten bij de welpen van Scouting Keent-Moesel. In zijn vrije tijd spelt hij graag Mine Craft, kijkt hij YouTube filmpjes en speelt hij graag met zijn jongere broertje Joris. Als getuige heeft Ference gekozen voor zijn goede vriend Vince Fijen.

Jeugdboorin Yana Wulms

Yana is 9 jaar en zit in groep 5b van Brede School Markeent bij Meester Stan. Yana woont samen met haar ouders Dennis en Ester en broers Jimmy, Zino en Ryan op de Goudriaanstraat op Keent.
Ook heeft ze nog een zus Annika en die woont sinds kort samen met haar vriend Gale. Haar grootste hobby: Labradoodles, en het is haar droom om hondentrainer te worden en alles te leren wat met honden te maken heeft. Ze is erg creatief en tekent en knutselt graag. Basketbal is haar favoriete sport.

Yana zit graag op YouTube naar filmpjes te kijken waar ze erg om kan lachen. Yana houd van gezelligheid ,spelletjes doen, samen winkelen, samen eten maken en opeten of gewoon lekker op de bank hangen met een kopje thee en een leuke film kijken. De getuige van Yana is haar vriendinnetje Siënna van Esch.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie