Boerenbruidspaar Brökwagters

Voor de 27e keer heeft V.V. De Brökwagters een geweldig mooie boerenbruiloft georganiseerd. Op zaterdag 3 februari 2018 werd voorafgaande aan de bekendmaking met grote opkomst genoten van “ut booremoôs aete”, een initiatief wat onze dorstlustige hoogheid Sander I had genomen. Nadat er “un goot beumke” was gelegd werden in café Aod Bosseve onder grote belangstelling de deelnemers bekend gemaakt.

Voor het boerenbruidspaar van 2018 was de keuze gevallen op Lindsay Lemmens-Grein en Bart Kennis. Het fantastische bruidspaar werd bijgestaan door de ouders van de bruid te weten, Susan Vanderfeesten en Jos Smolenaers, en de ouders van de bruidegom, te weten, Tanja Guit en Jim Linders. De getuigen waren: Dionne Thanos en Dennis Vleeshouwers.

Nadat het bruidspaar door Vorst Robbert / Kanselier Robert waren voorzien van een boerenzakdoek met verlovingsringen waarna de verloving officieel was, vertrok het bruidspaar en gezelschap in een stoet naar het Brökwagterspeliês Don Bosco.

In het Brökwagterspeliês werd het kersverse paar door prins Sander I in de onecht verbonden. De bezoekers genoten van de overheerlijke boeren lekkernijen. Na de drukke receptie en een geweldige serenade aan het bruidspaar, die ieder jaar verzorgd wordt door onze eigen Brökwagerskapel, genoten de mensen van een geweldig optreden van de Broeëds Brothers. Het gezellige feest gaat door tot in de kleine uurtjes…