GaanvoorGoud bedankt sponsors

Foto door: Robby Harts

(Foto’s) 30 januari heeft stichting GaanvoorGoud met hulp van gastvrije sponsor Golden Tulip Weert en muzikale sponsor Hermeni-j Vannix een event georganiseerd als dank voor haar sponsors.

Golden Tulip Weert ontving de stichting en haar gasten in een van de volledig gemoderniseerde zalen. De stichting zet zich inmiddels al 3 jaar in voor individueel talent in de regio.

Maar belangrijkste om op te proosten met feestelijke bubbels was dat afgelopen zaterdag de titels Sporter van het jaar door Maaike Caelers en Sportcoach van het jaar door Olaf van der Zanden werden gewonnen op het Kiwanis sportgala. Maar ook werd onder professionele begeleiding van Leo Hermans (2e op NK speechen) terug gekeken naar een turbulent jaar voor sporters (diverse blessures of annuleringen van tegenpartijen) en voor het bestuur van GaanvoorGoud (wisselingen).

Het bestuur vertelde ook dat hardloopster Emmie Weekers in overleg met haar medische adviseurs besloten heeft om voorlopig met topsport te stoppen en daarmee de officiële relatie met GaanvoorGoud eindigt.

Sponsors, sporters, ambassadeurs, bestuur en commissieleden keken natuurlijk ook vol ambitie vooruit. Ze gaan allen voor goud!

Meer weten? Kijk op www.gaanvoorgoud.nl

Bekijk een sfeerimpressie van Robby Harts.