Huisvuilroute tijdens carnaval

In de carnavalsweek wordt het huisvuil op een andere dag opgehaald dan je gewend bent. In onderstaand schema staat op welke dag Renewi jouw huisvuil ophaalt.

Normale ophaaldag > Verschuift naar

Maandag 12 februari > Zaterdag 10 februari
Dinsdag 13 februari > Woensdag 14 februari
Woensdag 14 februari > Donderdag 15 februari
Donderdag 15 februari > Vrijdag 16 februari
Vrijdag 16 februari > Zaterdag 17 februari

De bovengenoemde data zijn van toepassing in de gemeenten Leudal, Nederweert en Weert.

Dienstverlening gemeente Weert

Tijdens carnaval is het stadhuis van Weert beperkt geopend en de overige gemeentelijke diensten zijn gesloten. Het stadhuis is op maandag 12 en dinsdag 13 februari 2018 gesloten. Ook de avondopenstelling op 12 februari komt te vervallen. Afdeling Publiekszaken van het stadhuis is op deze dagen open van 10.00 tot 10.30 uur. Dit is alleen voor aangiftes van geboorte en overlijden. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

De Vraagwijzer, Milieustraat, dependance Stramproy en de studiezaal van het gemeentearchief zijn gesloten op 12 en 13 februari. Gemeentemuseum Jacob van Horne is gesloten tot eind 2019 vanwege renovatie. Vanaf woensdag 14 februari kun je weer terecht tijdens de normale openingstijden.

Buurgemeenten

Voor de openingstijden van de gemeente Cranendonck klik hier: http://iwdg.nl/2nV8YAB, Nederweert klik hier: http://iwdg.nl/2nYXX10 en Leudal klik hier: http://iwdg.nl/2ETicFx.