Monuta helpt Toon Hermans Huis

Plaats een reactie

Het Monuta Helpt Fonds heeft donderdag 8 februari een cheque overhandigd van € 1000,- aan het Toon Hermans Huis Weert.

Door deze schenking kunnen in het huis ook in de nabije toekomst weer schrijfworkshops voor nabestaanden worden georganiseerd. Het Monuta Helpt Fonds ondersteunt initiatieven waarbij nabestaanden worden ondersteunt in de verwerking van het verlies van een naaste.

De schrijfworkshops die door Manon Brommers in het Toon Hermans Huis worden gegeven, worden door de deelnemers zeer gewaardeerd. In de bijeenkomsten word je uitgenodigd om mooie, gelukkige en dierbare stukjes van je leven te beschrijven, waarbij de inhoud van jouw verhaal van belang is en niet de schrijfstijl of taalfouten.

“We hebben allemaal een rugzak vol herinneringen uit alle periodes van ons leven. Je ontdekt dat door het schrijven deze herinneringen tastbaarder worden en soms ook een vernieuwd beeld opleveren”, aldus een van de deelnemers.

Aanmelden

Deelname is in principe voor vier bijeenkomsten, waardoor het vertrouwen en de band in de groep kan groeien. Heb je ook interesse om de schrijfworkshops bij te wonen, meld je dan aan via [email protected] of bel (0495) 541444.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie