Handen uit de mouwen tijdens NLdoet

Wil je een dagje de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 9 en 10 maart 2018 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland en georganiseerd door het Oranje Fonds.

De vorige editie waren zo’n 350.000 Nederlanders actief bij ruim 9.500 klussen en activiteiten. Dit jaar verwacht het Oranjefonds nog meer klussen die geklaard moeten worden. Heb je zin om samen met vrienden, kennissen, collega´s of gewoon zelf bij een organisatie aan de slag te gaan? Doe dan gezellig mee met NLdoet.

Met NLdoet zien vrijwilligersorganisaties met jouw inzet kans om net dat beetje extra te doen.Je kan op jouw beurt NLdoet zien als een laagdrempelige manier om iets goeds te doen voor een ander. Ook maak je kennis met maatschappelijke organisaties en de diversiteit van vrijwilligerswerk. Daarnaast heb je meteen een gezellig en zinvol dagje uit!

Met zijn allen aan de slag in Weert

Ook in Weert zijn op deze dagen leuke vrijwilligersactiviteiten te doen. Het opknappen van een clubhuis of een speeltuin, meewerken aan groenonderhoud van een buurtpark, grote schoonmaak op een activiteitencentrum, een high tea verzorgen voor ouderen en zo zijn er nog meer leuke, creatieve klusjes voor een goed doel. Er is van alles mogelijk!

Een aantal van deze klussen is inmiddels al voorzien van extra handen, maar er zijn nog genoeg klussen waar extra hulp gevraagd wordt! Kijk op www.nldoet.nl en schrijf je in voor één van de aangemelde klussen. De vrijwilligersorganisaties in Weert zullen er blij mee zijn!

Wil je liever op een ander moment in het jaar aan de slag bij een vrijwilligersorganisatie in Weert? Kijk dan eens op www.goedbezigweert.nu.

Lijst me alle klussen in Weert

https://www.nldoet.nl/zoeken?plaats=Weert&gemeente=%22Weert%22&provincie=Limburg