Nieuwe horeca-exploitant Tungelroy

Het gemeenschapshuis en café van Tungelroy heeft met ingang van 1 maart a.s. een nieuwe beheerder en horeca-exploitant.

Michelle Geeven – van Dorp heeft afgelopen vrijdag de officiële overeenkomst in ontvangst genomen. Samen met haar man Niels en haar zus Cherelle zal zij het beheer en de horeca gaan doen in MFA Kimpe Veld. Een ambitieus en jong team dat snel eigen wil worden met de Tungelroyse bewoners en verenigingen. Als voormalig exploitant van ’t Kraenke in Weert, en beheerder van de voormalige tennishal beschikt ze over de nodige ervaring. Daarnaast had Michelle een facilitair ondersteunende rol bij het gemeentehuis in Budel. Iemand die van aanpakken weet! ‘t Kraenke wordt overigens gewoon voortgezet, waarbij Cherelle de hoofdtaken heeft.

De stichting MFA Kimpe Veld zal, samen met de huidige beheerders Thijs en Maria Kluskens, de overname voorbereiden en begeleiden. Ook zullen alle verenigingen en vaste gebruikers worden uitgenodigd om kennis te maken met Michelle en haar team. Verenigingen en inwoners van Tungelroy en omgeving maken veelvuldig gebruik van de multifunctionele accommodatie, waarin bovendien de basisschool is gehuisvest. Alle partijen zijn blij dat, hetgeen in 10 jaren tijd is opgebouwd, dit nu zo gecontinueerd kan worden. Dat is natuurlijk van groot belang voor de leefbaarheid in Tungelroy. Michelle, Niels en Cherelle zijn van harte welkom!