Theaterboerderij volle kracht vooruit

Nederweert – In het najaar van 2017 liet de theaterboerderij weten op zoek te zijn naar versterking van het bestuur. Dit theater is al 5 jaar een begrip in de regio en biedt zowel gasten als artiesten, jong talent maar ook ervaren artiesten, een intieme en unieke plek. De handdoek in de ring gooien zou echt zonde zijn.

En die mening werd gedeeld door vele mensen. Uit de vele reacties is een nieuw bestuur ontstaan die achter de schermen al flink wat werk heeft verzet om het nieuwe seizoen weer een frisse start te geven.

Zo doet de theaterboerderij mee aan de NLdoet dag op vrijdag 9 maart. Op deze dag zullen er een aantal klussen geklaard worden waar je je voor aan kunt melden via de site van NLdoet, denk aan onderhoud van het theater en de tuin: https://www.nldoet.nl/klus/33540.

De theaterboerderij kreeg deze week ook goed nieuws vanuit de gemeente Nederweert. Na enkele jaren van afwezigheid heeft deze gemeente besloten om zich weer aan te sluiten bij het Limburg Festival. Extra fijn ook omdat daarmee nu alle Midden-Limburgse gemeenten deel uitmaken van het grootste theaterevenement van en in Midden-Limburg! Mooi ook dat dit unieke theater weer tot een van de speelplekken gaat behoren. Noteer alvast in uw agenda 8 tot en met 12 augustus. Voor meer informatie: www.limburgfestival.nl.

Binnenkort gaat het nieuwe seizoen in Theaterboerderij Boeket van start. De volgende artiesten staat in maart op het programma:
– Vrijdag 16 maart Vento do Norte – Saxofoonensemble| Bach on the road – Aanvang 20.30 – Entree 10,-
– Zondag 18 maart Rafael Fraga Quartet – Fado meets Bossanova – Aanvang 15.00 – Entree 10,-
– Zaterdag 24 Maart Toby Beard – Muziek – Aanvang 20.30 – Entree 12,50

Een mooie start dus voor dit nieuwe bestuur. Het theater kan jouw steun natuurlijk nog steeds gebruiken. Kom naar een van de voorstellingen of wordt vriend van het theater. Komtj dur beej!

Voor meer informatie kijk je op de website: www.theaterboerderijboeket.nl.