Nieuwe ambulancepost in gebruik

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) De ambulancedienst in Weert is vandaag verhuisd naar de nieuwe locatie op Kampershoek 2.0.

Voorheen was de ambulancepost gevestigd op de Celsiusstraat (Kampershoek). De nieuwe ambulancepost is nu gevestigd de hoek Ringbaan-Noord / Saturnus en biedt plaats aan vier ambulances. De post wordt op uitzonderlijk duurzame en ecologische wijze gebouwd, door gebruik te maken van hout, zowel als bouw- als isolatiemateriaal.

Vanaf de nieuwe locatie kunnen ambulances nog sneller ter plaatse zijn. Zo hoeven de ambulances ‘s nachts niet te wachten voor de slagbomen. Daarnaast springen de verkeerslichten op de naastgelegen kruising op rood wanneer een ambulance met spoed naar een patiënt moet vertrekken.

De ambulances vetrekken sinds vandaag vanaf de nieuwe locatie. Nadat de volledige verhuizing is voltooid zal een officiele opening plaatsvinden.
[nggallery id=’6216′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie