Koopzondag op zijn paasbest

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

De Weerter koopzondag van maart staat in het teken van Pasen. In de binnenstad delen paashaasjes chocolade eitjes uit. De koopzondag wordt verder van sfeer voorzien door de komst van bijzonder kinderentertainment.

Wie zondag 25 maart naar de binnenstad van Weert komt wordt warm welkom geheten door een hele familie paashazen. De jaarlijks terugkerende activiteit is onderdeel van het jaarronde koopzondagprogramma dat Centrummanagement in samenwerking met BIZ Ondernemers presenteert.

Eenieder die op deze zondag het centrum bezoekt maakt grote kans een paashaas tegen te komen. De haasjes delen aan het winkelende publiek chocolade paaseitjes uit om alvast extra in de paasstemming te komen. Daarnaast kunnen kinderen extra worden vermaakt door te worden geschminkt of ballonverrassingen te krijgen. De koopzondag biedt precies een week voor Pasen perfect de gelegenheid om nog een leuke (paas)outfit te vinden.

Laatste zondag van de maand

Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag in Weert, waarbij winkeliers de deuren openen van 13:00 tot 17:00 uur. Tijdens de koopzondag kunnen bezoekers gratis parkeren in de stad, met uitzondering van parkeerlocaties met een slagboom. De thema’s van de komende koopzondagen zijn te vinden op de website van Centrummanagement, www.cmweert.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie