Bettine Vriesekoop bij tafeltennisclinic

Op woensdag 28 maart a.s. wordt in Sporthal Aan de Bron in Weert door TTV Zuiderhuis/Megacles in samenwerking met de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) een tafeltennisclinic voor 55-plussers georganiseerd. Speciale gast is Bettine Vriesekoop. Zij was jarenlang Nederlands beste tafeltennister op nationaal en internationaal niveau.

Door Bettine Vriesekoop als boegbeeld in te zetten voor de 55+ plus, proberen we meer mensen aan te zetten om te gaan tafeltennissen. De clinic wordt geopend door wethouder van sport Geert Gabriëls en in zijn geheel verzorgd door Bettine Vriesekoop. De clinic is bedoeld als aansluiting op het sportprogramma voor 55+ dat Megacles medio oktober 2017 is gestart op de woensdagmiddag. Elke twee weken traint nu een groep recreanten waarbij het sociale karakter centraal staat en bedoeld om ook senioren kennis te laten maken met de tafeltennissport in een groep met leeftijdgenoten.

Het programma ziet als volgt uit

Ontvangst om 13.30 uur met koffie en thee

13.45 uur Toespraak door Wethouder: Geert Gabriëls
14.00 uur Aanvang clinic
14.45 uur Pauze
15.00 uur Bettine Vriesekoop gaat vertelt over haar ervaringen: 55 plussers in China
15.45 uur Einde

Tijdens de clinic heb je sportkleding nodig (broek/rokje en t-shirt met sportschoenen). Een batje mag je meenemen. Heb je dit niet dan zijn er in de zaal batjes te leen. De kosten voor deze clinic bedragen € 5,– per persoon en dienen contant bij aanvang betaald te worden. Hierbij is een kop koffie of thee inbegrepen.

Aanmeldingen t/m 23 maart a.s.: [email protected] Na afloop is er nog gelegenheid om vragen te stellen.