Trainingen voor Singelloop

Op vrijdagavond 22 juni organiseert AV Weert de traditionele Mediweert Singelloop. Het parcours loopt over de Singels met de finish op de Oude Markt in Weert. De afstanden zijn 5 en 10 km en voor de jeugd zijn er afstanden van 1 en 2,5 km. Voor de beste bedrijven op de 5 en 10 km zijn er bekers te verdienen (minimaal 3 deelnemers, info [email protected]) .

Voorbereidende trainingsgroep

Net als vorig jaar wordt er weer een trainingsgroep, voor lopers van de 5 en 10 km, als voorbereiding op de deelname aan de Singelloop gestart. Gediplomeerde looptrainers van AV-Weert verzorgen 12 trainingen. Ook beginnende lopers kunnen zich op deze manier op een verantwoorde wijze voorbereiden. Deelnemers aan de bedrijvenloop kunnen hier ook aan deelnemen.

De infoavond voor de trainingsgroep is op woensdag 21 maart om 19.00 uur in het clubhuis van AV-Weert, Parklaan 1c in Weert.

De trainingen starten op maandag 26 maart om 19.00 uur (In overleg is het ook mogelijk op donderdagavond de trainingen af te werken). Een conditietest is onderdeel van deze trainingen en iedereen krijgt een persoonlijk trainingsschema.

Kosten

De deelnamekosten bedragen € 50,-. Dit is inclusief deelname aan de Singelloop. Aanmelden en info: [email protected] of bellen naar 06-45663121 / 06-30944868. Bij aanmelden vermelden: voor- en achternaam, adres, woonplaats, geboortedatum, geslacht, telefoonnummer en voorkeursafstand.