Cliniclowns ontvangt cheque

1 reactie

(Foto’s) In de afgelopen carnavalsperiode heeft Prins Phil I van de Rogstaekers in Weert veel respons gekregen op zijn zelf geschreven ‘Vastelaovendjlidje’. Dat heeft hem doen besluiten om nog in diezelfde periode een actie op touw te zetten ten bate van de Stichting CliniClowns.

Belangstellenden konden voor een willekeurig bedrag een cd van zijn liedje kopen of een vrijwillige bijdrage sponsoren voor deze stichting. Hiermee kan afleiding, plezier en ontspanning worden geboden aan zieke en gehandicapte kinderen in zorginstellingen, kinderdagverblijven, behandelcentra en op scholen. Onlangs is de actie afgesloten met de prachtige opbrengt van € 11.172,-. Dit bedrag werd donderdagavond bij het Rogstaekersbeeldje (De Naas) op de Markt symbolisch overhandigd aan de ambassadrice van Cliniclowns.

Tijdens de laatste dag van de vastelaovendj bleek dat de actie al een groot succes was. Toen werd het bedrag van € 9.555,- bekend gemaakt. In de dagen daarna zijn er nog donaties binnen gekomen dat resulteerde in een totaalopbrengst € 11.172,-. Zowel de CliniClowns als Phil Aspers waren iedereen bijzonder dankbaar voor hun bijdrage. Dankzij deze actie krijgen veel kinderen weer een lach op hun gezicht.

[nggallery id=’6151′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie