Handen uit de mouwen tijdens NLdoet

(Foto’s) Zaterdag stond heel Nederland in het teken van NLdoet. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en georganiseerd door het Oranje Fonds. Ook in Weert gingen de handen uit de mouwen.

Muziekhuis

Bij o.a. het Muziekhuis Weert aan de Schuttebeemd werden er allerlei onderhoudsklussen uitgevoerd om de repetitiezaal op te frissen. In het Muziekhuis staken ongeveer 20 vrijwilligers de handen uit de mouwen. Ook drie statushouders uit Armenië, Irak en Syrië deden op eigen initiatief mee. Het Muziekhuis kijkt met veel plezier terug op een geslaagde dag.

Scouting St. Maarten

Ook bij scouting St. Maarten was NLdoet een enorm succes. Met hulp van de jeugdleden, leiding, ouders en overige vrijwilligers hebben ze keihard gewerkt. Zo werd het buitenterrein blad- en naaldvrij gemaakt. Ook de bankjes werden opgepoetst zodat iedereen weer tijdens de naderende lenteperiode buiten kan genieten.

Bekijk een ingestuurde impressie (door Richard Dumont (Muziekhuis) en Paul Smeets (Scouting St. Maarten).