(Foto’s) Deze week opent de Ierse pub aan de Oelemarkt haar deuren. De pub, genaamd ‘The Barrelhouse’, gaat donderdag open voor het grote publiek.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om het pand op te knappen. In het pand waar voorheen TimoZ was gevestigd is van binnen flink aangepakt. Een bar is verwijderd waardoor er extra ruimte is gecreëerd voor de gasten. Je kan er nu relaxed gaan zitten om bijvoorbeeld onder het genot van een drankje naar sportwedstrijden te kijken.

The Barrelhouse is een Ierse pub waar je een goed biertje kan drinken. Het Guinness bier uit Ierland mag zeker niet ontbreken en komt gewoon uit de tap.

Zaterdag wordt er al meteen een feestje gevierd, want dat is het St. Patrick’s Day (nationale feestdag in Ierland). Dat wordt dus niet alleen in Ierland feest, maar ook op de Oelemarkt in Weert. Kom je in groene kleding, dan krijg je ook nog een verrassing.

Meer informatie: https://www.facebook.com/The-Barrelhouse-Irish-Pub-Weert-178927256227519/.

Bekijk de foto’s voor een ‘sneak preview’.