Lijsttrekkersdebat Weert

(Video) Zaterdag vond in Theater de Huiskamer het lijsttrekkersdebat plaats. Dit in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen die op 21 maart a.s. zullen plaatsvinden.

De lijsttrekkers van de 9 politieke partijen die komende gemeenteraadsverkiezingen meedoen gingen met elkaar in debat. Na een voorstelronde gingen telkens drie partijen met elkaar in debat over een stelling. Daarna volgden één op één debatten waarbij de lijsttrekkers een andere lijsttrekker konden uitdagen aan de hand van een beschikbaar thema. Het debat werd geleid door Anne Kouwenberg en co-host Daan Rademaekers.

Bekijk het lijsttrekkersdebat terug via Youtube

https://youtu.be/UtFdFa9NC9k

Het lijsttrekkersdebat werd mede mogelijk gemaakt door S-E-P en de Streekomroep (ML1TV). Het lijsttrekkersdebat wordt op tv herhaald op zondag 11 maart en maandag 12 maart, beide dagen om 20.00 uur via Kanaal 40 (Ziggo), 1417 (KPN) en 2064 (overige aanbieders).


adbanner