PEM in de Maasstraat geopend

Algemeen Economie Human interest Reageer 2 min. leestijd

(Foto’s) Het bord zal je niet ontgaan zijn de afgelopen maanden, 15 maart opende PEM hair make-up nails aan de Maasstraat 6 haar deuren. Nu horen we jullie denken: alwéér een kapsalon?! Ja alweer een kapsalon, maar niet zomaar een.

Pem Meulendijks is al sinds 2010 zelfstandig ondernemer. In 2015 won zij de Coiffure Award. De meest prestigieuze prijs in de kapperswereld.

Pem: ‘’Ik heb 8 jaar een grote goedlopende salon gehad in Helmond, maar ik wilde wel eens wat anders, klanten écht in de watten leggen. Ik werk nu alleen en heb dus echt de tijd voor je. Je krijgt een eerlijk advies, heerlijke wasmassage en natuurlijk word je goed geknipt/gekleurd ed. Ik bied het totaalplaatje aan: haar make-up en nagels, ik werk met exclusieve hoogwaardige producten omdat alleen het allerbeste goed genoeg is. Mijn missie? Zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt!’’

De reacties van klanten zijn veelbelovend: ‘’Hier kom ik echt tot rust!’’ ‘’Wat een heerlijke wasmassage.’’ ‘’Echt een moment voor mezelf.’’ ‘’Al zo lang op zoek naar een kapper die mij snapt, eindelijk tevreden!’’

Ben jij ook benieuwd naar PEM? 14 april van 16.00 tot 18.00 uur is de feestelijke opening.

Bekijk een sfeerimpressie (door Flitzer!).
[nggallery id=’6264′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie