Toename aantal auto-inbraken

112 Algemeen Dorpen Informatie Reageer 1 min. leestijd

In Weert is deze week een opvallende toename van het aantal auto-inbraken geconstateerd. De auto-inbraken hebben voornamelijk plaatsgevonden in de wijk Boshoven en het dorp Laar / Hushoven.

Bij de auto-inbraken heeft men het vooral gemunt op airbags en navigatiesystemen. Een van de slachtoffers op de Annemoonhof geeft aan dat een van inbrekers tot wel een kwartier aan de auto heeft zitten sleutelen, zo zag men op camerabeelden. De auto-inbraak op de Annemoonhof vond plaats in de nacht van woensdag op donderdag tussen 2.45 en 3.00 uur.

Maar niet alleen op de Annemoonhof was het raak. Ook in de omliggende straten zijn er mensen gedupeerd. “Een vervelende constatering die absoluut onze aandacht heeft. We besteden hier dan ook op diverse manieren extra aandacht aan”, aldus een woordvoerster van de politie Limburg.

De politie heeft inmiddels een onderzoek ingesteld naar deze auto-inbraken. Men adviseert om de tips om auto-inbraken nog eens door te nemen. Je kan de tips vinden via: https://www.politie.nl/mijn-buurt/lokale-initiatieven/10—limburg/auto-inbraken-voorkomen/voorkom-auto-inbraak.html.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie