Restaria Weert opent de deuren

2 reacties

(Foto’s) Het nog in aanbouw zijnde winkelcentrum van Leuken is sinds deze week weer een ondernemer rijker. Restaria Weert heeft haar deuren geopend.

De ondernemers van Restaria Weert zaten voorheen gevestigd in het oude winkelcentrum aan de Friezenstraat onder de vlag van ‘Big Snack’. Omdat dit winkelcentrum gaan verdwijnen zijn ze verhuisd naar het St. Jobplein, tussen de Aldi en fietsenzaak Hans Struijk. Na drie maanden verbouwen konden ze deze week eindelijk hun intrek nemen in het nieuwe pand.

Meer mogelijkheden

Toen de verhuizing ter sprake kwam twijfelden de ondernemers nog, maar uiteindelijk zijn ze blij met de keuze om mee te verhuizen naar het nieuwe winkelcentrum. Het nieuwe pand biedt tevens meer mogelijkheden. Was het eerst nog een cafetaria, nu kunnen de gasten ook terecht voor een lunch en een kop koffie. De openingstijden zijn verruimd en op zaterdag wil men zelfs ontbijt gaan serveren.

De nieuwe Restaria heeft, ten opzichte van het vorige adres, een groter terras dat nu pal naast het Luuëkerpârk ligt. Dat is vooral tijdens de mooie lente- en zomerdagen een mooie gelegenheid voor de wijkbewoners. Terwijl de ouders op het terras genieten van een hapje en een drankje kunnen de kinderen onder toezicht spelen in het park.

Meer informatie: https://www.facebook.com/RestariaWeert/

Bekijk de foto’s voor een ‘kijkje in de keuken’.

[nggallery id=’6175′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties