€ 125.000,- voor de regio

In het werkgebied van Rabobank Weerterland en Cranendonck bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven invulling geven en verbeteren. Het ondersteunen van deze verenigingen en stichtingen is een van de manieren om lokale betrokkenheid bij de omgeving te tonen. Daarom organiseert Rabobank Weerterland en Cranendonck dit jaar de ‘Rabobank Clubkas Campagne’. Er wordt maar liefst € 125.000,- verdeeld.

Rabobank Samen Sterker

Voorgaande jaren stond de Rabobank Clubkas Campagne beter bekend als Rabobank Samen Sterker. Dit jaar is niet alleen de naam, maar ook het bedrag dat wordt uitgekeerd veranderd. Dit jaar wordt er maar liefst € 10.000,- meer uitgekeerd naar verenigingen en stichtingen. Voor de voorwaarden gelden een aantal kleine veranderingen. Deze zijn te vinden op de website van Rabobank Weerterland en Cranendonck.

Rabobank leden stemmen

Tijdens de ‘Rabobank Clubkas Campagne’ kunnen klanten die (vóór 1 april 2018) lid zijn van Rabobank Weerterland en Cranendonck hun stem uitbrengen op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Ieder lid krijgt vijf stemmen om te verdelen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. De stemperiode start op 8 mei en loopt tot en met 23 mei 2018.

Aanmelden vereniging of stichting

Verenigingen of stichtingen die mee willen doen aan de ‘Rabobank Clubkas Campagne’ kunnen dat vanaf 14 maart kenbaar maken via de inschrijfmodule, te vinden op www.rabobank.nl/weert . De inschrijving sluit op 23 april. Hoe eerder de inschrijving des te langer duurt de campagne-periode: de periode waarin men de achterban kan vragen op desbetreffende vereniging of stichting te stemmen. Ook al heeft een vereniging of stichting voorgaande jaren reeds deelgenomen, men dient zich toch opnieuw aan te melden.