Restaurant Bretelli verlaat Hoogstraat

Algemeen Economie Uitgelicht Weert 1 reactie 4 min. leestijd

Eind 2018 opent Restaurant Marrees de deuren aan de Stadhuispassage 10 te Weert. Jan en Patricia Marrees (Restaurant Bretelli) verhuizen met hun team naar een gloednieuw ovaalvorming pand, waar ze op de begane grond van appartementencomplex La Cour Bleue aan een langgekoesterde droom beginnen.

Achter het nieuwe Gemeentehuis en in een waanzinnige ruimte met prachtige raampartijen die uitzicht bieden op geliefd Weert. Hedendaags, modern en goed bereikbaar; in de vertrouwde gastvrijheid van het echtpaar Marrees. Met maar liefst zestig couverts en een beschut terras met plaats voor veertig levensgenieters die in de zon plaats willen nemen met een wijntje van Patricia. De vernieuwende en toegankelijke menukaart, met vele exclusieve smaakbelevingen, kenmerkt de signatuur van SVH Meesterkok Jan Marrees. Zijn gebalanceerde en uitgedachte exposities verheven immers het koksvak tot kunstvorm. Een diepgewortelde wens is vertaald naar een kaart die een belevenis zijn zal!

Een zaak zonder drempel die elke gast omarmt

Restaurant Marrees verwelkomt je in een warm interieur dat met aandacht en zorg gekozen is; natuurlijke materialen typeren de wereldse zaak van Jan en Patricia Marrees. De liefde voor de zee en het land is geïllustreerd in zachte tinten groen- en blauw, afgewerkt met robuust koper; binnenwerk dat aanvoelt als een thuis. Een plek waar je niet alleen aan wilt schuiven, maar ook de gemoedelijke nonchalance voelt van een ontspannen avond uit.

“Wat ons gelukkig maakt, willen we ook aan onze gasten doorgeven.”

Restaurant Marrees heeft een concept dat Jan en Patricia Marrees past als een sloof; benaderbaar en zelfgevormd. Vanuit de eigen visie van het echtpaar zelf, met als uitgangspunten ‘smaak’ en ‘beleving’. Met een jarenlange ervaring werd er bezielend gezocht naar datgeen ze zelf als ultiem beschouwen: het ideale restaurant waarin je een avond achteroverleunen kunt, waar je welkom bent in sympathieke gastvrijheid.

De ontvankelijke ambiance van deze plek nodigt zowel uit tot borrelen als lang tafelen, beiden mogelijk in elke gewenste duur en combinatie van gerechten. Met een menukaart die meebeweegt met de seizoenen en de zorgvuldige liefde van Jan en Patricia Marrees voor het vak omlijst; een elegante keuken met daarbij de gezellige en ongedwongen sfeer waarin gasten zich thuis voelen.

Het continueren van een culinaire reis

Het echtpaar Marrees is trots op de status van hun vakmanschap; het lidmaatschap bij JRE-Nederland, het behalen van de titel SVH Meesterkok en uiteraard de Michelinster die zij al sinds 2006 bezitten. Evenals de jarenlange notering in de Gault&Millau gids (16 punten) en het feit dat zij behoren tot de 100 beste restaurants volgens de Lekker Gids. Deze ervaring verhuizen ze mee naar de Stadhuispassage, waar eind 2018 Restaurant Marrees bruisend de deuren opent. “Vanuit ervaring, klaar voor een nieuwe uitdaging!”

Dit jaar zal Bretelli nog volop draaien en mooie evenementen verzorgen, Jan en Patricia zijn dankbaar voor de trouwe klandizie en het mogen floreren in Weert; een stad als een warm bad.

[nggallery id=’6218′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie