Vrachtwagen botst achterop auto

Ittervoort – (Foto’s) De hulpdiensten zijn donderdag omstreeks 12.15 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Napoleonsweg in Ittervoort.

Ter hoogte van het industrieterrein was een vrachtwagen, met een zware lading, achterop een personenauto gebotst. Alle inzittenden kwamen met de schrik vrij. In de auto zat ook een hond. Deze was ook ongedeerd gebleven en werd door z’n baasje gerust gesteld.

De politie kwam ter plaatse en heeft verslag opgemaakt van het ongeval. De betrokken voertuigen zijn vervolgens naar een locatie elders gereden om daar de schadeformulieren in te vullen. Beide voertuigen liepen lichte schade op, maar hoefden niet worden afgesleept.

Het verkeer ondervond lichte hinder van het ongeval. Wegbeheerders werden ingeschakeld om het verkeer in goede banen te leiden.