Weertenaren bijna klaar voor Roparun

Nog 7 weken en dan is het zover, Roparun team 142 met diverse leden uit Weert vertrekt dan richting Hamburg voor de start van de Roparun 2018.

De afgelopen maanden heeft het team hard gewerkt in de voorbereiding op de Roparun. Er hebben diverse looptrainingen en vergaderingen plaatsgevonden ter voorbereiding. Met het Roparun motto: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” is het hele team gemotiveerd geraakt er ook dit jaar weer een topeditie van te maken.

Om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de palliatieve zorg rondom kanker heeft het team al diverse acties gedaan. Van lotenverkoop tot emballage bonnen acties bij diverse supermarkten. En nog heeft het team je hulp hard nodig! Daarom staat er (o.a) nog een evenement gepland. Namelijk een kienavond op 13 april. Voor meer informatie of om je aan te melden kun je mailen naar: [email protected]

Het is mogelijk om ons te volgen en/ of te steunen via donaties, meer informatie:
• de officiële Roparun – app
• Facebook: https://www.facebook.com/roparun142
• Website: https://www.team142-2punt0.nl/