‘Vallende man’ in spoorpark

112 Weert Reageer 1 min. leestijd

De hulpdiensten zijn maandagmiddag omstreeks 17.10 uur gealarmeerd voor een noodsituatie in het spoorpark aan de Louis Regoutstraat.

Voorbijgangers maakten zich ongerust toen ze een man al waggelend door het park zagen lopen. De man viel meerdere malen op de grond. Omdat de man Pools sprak konden de bezorgde voorbijgangers moeilijk peilen van wat er precies gaande was.

De ambulancedienst werd gealarmeerd om medische bijstand te bieden. Uiteindelijk bleek dat de man een glaasje teveel op had. De man wilde zich verder niet laten helpen door de hulpdiensten en deze vertrokken dan ook na een gesprek met de dronken man. De man is vervolgens op een bankje gaan zitten om te ontnuchteren.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie